Hypotheekadvies

Hypotheekadvies

Een huis kopen is niet iets wat u van de een op de andere dag doet. Bovendien is het kopen van een huis misschien wel de grootste persoonlijke transactie uit uw hele leven. Het is vaak ook een gecompliceerd proces waarin veel keuzes en afwegingen moeten worden gemaakt. Daarom is het van het grootste belang dat u zich breed oriënteert op alle mogelijkheden en onmogelijkheden alvorens u een hypotheek afsluit. Niet alleen voor de zekerheid van nu, maar ook om te kunnen inspelen op eventuele veranderingen die zich in de toekomst in uw persoonlijke situatie kunnen gaan voordoen.

Het kan ook zijn dat u al een huis heeft en dat uw financiële positie dermate is gewijzigd dat u overweegt uw hypotheek te willen aanpassen, bij voorbeeld om uw huidige koophuis te renoveren of uit te bouwen.
Door onze enorme ervaring kunnen wij  u optimaal ondersteunen bij het regelen van de juiste hypotheek. U wordt helder geïnformeerd over alle aspecten waarmee u rekening moet houden en bij welke financiële instelling u het best de hypotheek kunt afsluiten. Wij houden rentestanden en voorwaarden van geldverstrekkers voortdurend in de gaten. Daarom kunt u er zeker van zijn dat u altijd de juiste keuze maakt.