Vacature

 

Medewerker Commerciële Binnendienst Hypotheken en Verzekeringen (20-24u) regio Utrechtse Heuvelrug

Ben jij op zoek naar een parttime baan waarin je jouw affiniteit met financiën en/of verzekeringen kwijt kan? Passen de woorden persoonlijk, betrokken en professioneel bij jou? Wil jij werken voor een informele kleine organisatie, waarin je veel flexibiliteit en vrijheid geboden krijgt? Lees dan nu verder!

Over de functie

Als Office Medewerker Verzekeringen bij Feskens Financieel Advies ben je het eerste aanspreekpunt van de klanten. Je verzorgt het telefonisch verkeer, ontvangt klanten op locatie en verwerkt de inkomende correspondentie. Daarom is het voor deze functie belangrijk dat je representatief, service- en doelgericht bent!

Je ondersteunt met het beheren en uitbreiden van de verzekeringsportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor de 1e lijnszorg op gebied van (schade-)verzekeringen, hypotheek- en financieel advies. Zo behandel je op deze 3 vlakken onder andere: mutaties, schades en de (polis)administratie binnen ons CRM systeem, bereken je premies, verwerk je aanvragen, ben je het aanspreekpunt voor (verzekerings-)maatschappijen en ben je verantwoordelijk voor de facturering.

Je behartigt de belangen van Feskens Financieel Advies proactief en je bent in staat om oplossingsgericht mee te denken met (verzekerings-)vraagstukken.

Dit heb jij minimaal in huis

-MBO+ denk- en werkniveau
-Affiniteit met financiën en / of verzekeringen
-Wft Schadeverzekeringen Particulier diploma (of je bent bereid deze te behalen)
-3 jaar ervaring in een soortgelijke (commerciële) functie. Dertig jaar ervaring mag natuurlijk ook!
-Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift

Daarnaast ken je een hoge mate van zelfstandig- en verantwoordelijkheid. Ben je proactief, representatief, service- en doelgericht, woonachtig in de buurt van Driebergen en ben je minimaal 20 uur per week beschikbaar, waarvan 1 volledige werkdag, de overige werkdagen zijn vrij in te vullen qua werkuren.

 Dit bieden wij jou:

-Een platte organisatie in de breedste zin van het woord, je kunt gewoon
een biertje drinken met de baas
-Een functie die je zelf mag inrichten
-Een kantoor om in te werken
-De vrijheid om thuis te werken
-Een laptop en mobiele telefoon
-Doorgroeimogelijkheden
-Mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen
-Een salaris wat past bij jou (werk-)ervaring

Over Feskens Financieel Advies

Feskens Financieel Advies staat voor persoonlijk, betrokken en professioneel en is dé specialist in financiële dienstverlening binnen de Utrechtse Heuvelrug. Wij zijn een groeiend onafhankelijk adviesbureau met meer dan 15 jaar ervaring. Onze werkwijze is voor iedere klant anders, elke situatie is immers uniek.

Onze dienstverlening bestaat onder meer uit: Hypotheekadvies, Verzekeringsadvies, Pensioenadvies, Vermogensadvies, Financiële planning, Fiscaal Advies, Estate planning, Advies voor ondernemers.

Sinds kort is ons kantoor gevestigd in Driebergen aan de Hoofdstraat.

Is deze baan iets voor jou of wil je meer weten

Neem dan contact op met Suzanne van Veldhuijsen, via één van onderstaande contactgegevens:

T: 06 39 77 21 39
E: suzanne@vanveldhuijsenhradvies.nl

Wil je direct solliciteren, mail dan je C.V. en een motivatie waarom jij denkt dat deze baan geknipt is voor jou naar bovenstaand e-mailadres. Je zal binnen 1 werkdag een reactie op je vraag of sollicitatie ontvangen!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet oprijs gesteld.